Team – Tandartspraktijk A.Bijl BV – Rotterdam

Team

Ons behandelteam bestaat uit tandarts drs Arie Bijl. Hij heeft zijn studie Tandheelkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gedaan en is afgestudeerd in 1988. Hij is een zeer ervaren tandarts; rustig, vriendelijk en toegewijd. Altijd wordt geprobeerd een behandeling aan te laten sluiten op uw eigen specifieke wensen en verwachtingen.

José en Tanja zijn tandarts-assistent. Zij begrijpen dat een bezoek aan de tandarts voor sommigen wat spanning met zich meebrengt en zijn bijzonder vriendelijk, invoelend en meelevend. Dit wordt door velen zeer gewaardeerd.

Gonnie is onze preventie-assistente. Juist het vóórkomen van mondziekten is zeer belangrijk en hier besteden wij veel aandacht aan. Dat vinden velen prettig. Excent Ridderkerk is onze vaste tandtechnicus. Elke gebitsprothese wordt in de pasfase samen door zowel tandarts als tandtechnieker beoordeeld voor het allerfraaiste resultaat.

Onze Tandtechnische werkstukken (kronen, bruggen, implantaten, klikgebitten e.d) worden vervaardigd in de laboratoria van Excent (www.excent.eu) ; één van de meest geavanceerde en toonaangevende laboratoria in Nederland.

Alles is erop gericht uw mondgezondheid maximaal te verzorgen.